ДОСТАВКА

Доставка и начин на плащане

Уважаеми клиенти,

Цените във сайта са валидни за поръчки онлайн, във физическите магазини на фирмата цените могат да бъдат различни.

Във връзка със неточности при автоматично изчисляване цената на доставка, сме премахнали тези модули от сайта, при направена поръчка ние ще генерираме товарителница и ще Ви съобщим каква ще бъде цената на куриерската услуга.

Уведомяваме Ви, че сайта не прави автоматична проверка за наличностите и количествата на продуктите към момента на поръчка Ви. Затова, наш сътрудник ще се свърже с Вас за потвърждение.

Знаем, че преди всичко за Вас е важно да получите поръчката си бързо, затова всички направени поръчки до 14:00 часа в работни дни се доставят до Вас в рамките на следващия работен ден.

Newtoner.bg, разчита на куриерските услуги на ЕКОНТ Експрес и СПИДИ и не носим отговорност за забавени по вина на куриера пратки. Доставките се извършват както до офис на куриера, така и до Ваш адрес.

За гр. Шумен  доставката е 2.50 без ДДС независимо от сумата на поръчката,което не включва продуктите в промоция.

Начин на плащане:

Наложен платеж: Това е заплащане на поръчката Ви на куриера в момента на получаването й.

ВАЖНО !

ПРИ ПОКУПКА НА АРТИКУЛ ОТ САЙТА И ИЗБРАН МЕТОД ЗА ЗАПЛАЩАНЕ „НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ“ ПЛАЩАНЕТО СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА С Т.НАР. „НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ЧРЕЗ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД“. В ТОЗИ СЛУЧАЙ НЕ СЕ ИЗДАВА КАСОВА БЕЛЕЖКА. ТЯ СЕ ЗАМЕНЯ ОТ РАЗПИСКА ЗА ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД, ИЗДАДЕНА ОТ КУРИЕРА.

Законово основание за това е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно наредбата не се издава Фискална касова бележка, когато плащането се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, каквито са Еконт, Спиди, Рапидо, Български пощи и др.

ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПАЗЕТЕ РАЗПИСКАТА ЗА ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД. ТЯ ЗАМЕНЯ КАСОВИЯТ БОН.

Същото важи и за клиенти с издадена фактура.

Банков превод: При избор на този начин на плащане е необходимо да осъществите банков превод по сметката на „Тонерспот“ ООД. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод освен в случаите, когато не е договорено друго.